Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Speelkaartenmuseum brengt aanbod aan huis

22
oktober
2020

Voetsporen van Brepols - wandeling & podcast aan huis

Philippus Jacobus Brepols (1778-1845) ligt in zijn eentje aan de basis van de volledige drukkers- en speelkaartenindustrie van Turnhout. Zijn levensverhaal leest als een avonturenroman en toont een stugge doorzetter die van nul begint en door hard werken een fortuin vergaart.

Samen met verschillende partners maakte het Museum van de Speelkaart een stadswandeling en een podcast over dit boeiend heerschap. De begeleidende brochure is samen met een speciaal gebrouwen Brepolsbier, een museumticket en een 'Moyelyken Mensch'-draagtas te koop voor 10 euro.

Om zo weinig mogelijk mensen gelijktijdig op de been brengen, doet het museum aan home delivery. De eerste 100 online bestellingen van het pakket krijgen hun gevulde draagtas thuis geleverd! Het aanbod geldt voor de Stadsregio (Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar).

'Voetsporen van Brepols' kwamt tot stand dankzij de fijne samenwerking met Paul Govaerts, Tijs Van Nieuwenhuysen, Hanna van Dun, Huis van Eustachius, Opmaat, Brouwerij Het Nest, Brepols Publishers, Brepols Boekbinders en Erfgoed Noorderkempen.