Hartentroef (of Koekenbak)

In de donkerste dagen van het jaar heeft het Museum van de Speelkaart aandacht voor de singles. Op donderdag 21 december wordt de ontmoetingsavond ‘Hartentroef (of koekenbak)’ georganiseerd, een warm evenement vol sfeer en ongedwongenheid. Speelkaarten vormen er de rode draad en dat zal geen verrassing zijn. Een pokerface opzetten of je joker inzetten: het is allemaal mogelijk.

Heer - dameDe avond baadt in de vintagesfeer van de jaren 1920 en start met een kort bezoek aan het museum. Een gastheer en -vrouw zorgen voor een stijlvolle ontvangst en animatie. Doorheen de avond veranderen ze in paparazzi, dansbegeleiders, zangers … Een live-dj tekent voor de muzikale ambiance met onder andere originele hoorngrammofoons en een bijzondere collectie
78-toerenplaatjes. Dansen is toegelaten, maar je neervlijen met een drankje aan de bar of in een van de gezellige zithoeken is ook mogelijk.

Bij ‘Hartentroef (of koekenbak)' kun je rekenen op een fijne belevenis. Koppels mogen het erg jammer vinden dat ze er niet welkom zijn!

  • Donderdag 21 december 2017 van 20.00 uur tot 01.00 uur
  • Prijs: 30 euro
  • Reserveer je plaats online of via Toerisme & UiT, Grote Markt 44, 014 44 33 55.
  • Nationaal Museum van de Speelkaart, Druivenstraat 18, Turnhout, 014 41 56 21

We streven bij de inschrijvingen naar een evenwicht tussen het aantal mannen en vrouwen.

Met medewerking van:

 

 Logobalk_relatiebureaus