Museum laat 50-jarige Turnhoutenaars meevieren

juni
2019

Een Turnhoutse delegatie trekt op 25 september 2019 naar onze hoofdstad om dé toeristische trekpleister van Brussel een jokerkostuum aan te geven. De verkleedpartij wordt groots aangepakt.

De afvaardiging wandelt in stoet van het Brusselse Stadhuis naar Manneken Pis. Hierbij zorgen de Kaartreuzen van Turnhout en harmonie ‘t Heremenieke voor de nodige animo. Zoals de Brusselse traditie het voorhoudt wordt na de inhuldiging een vat bier aangesloten én gedronken. Het zal niemand verbazen dat de keuze op SchuppenBoer viel.

Jokerkostuum

Stad Turnhout wil ook inwoners betrekken bij dit officiële moment en verloot via de Stadskrant tien duokaarten onder de lezers. Er is echter één voorwaarde aan verbonden. De deelnemers moeten zo oud zijn als het Speelkaartenmuseum! Woon jij in Turnhout en word jij 50 jaar in 2019? Stuur dan vóór 1 augustus 2019 een e-mail of een brief naar het museum en vermeld waarom jij  de gedaantewisseling van Manneken Pis móet meemaken.

Een onschuldige hand trekt tien winnaars uit de inzendingen. Zij worden tijdig ingelicht.

Lees het volledige wedstrijdreglement.