Nacht van het Kempens Erfgoed

Blackjack en streekbieren

Omwille van het beperkt aantal inschrijvingen is beslist om de bierproeverij en de initiatie Black Jack in het Museum van de Speelkaart te annuleren.
Het museum blijft wel open van 20 tot 24 uur.

De meeste mensen kennen de basisregels van het spel Blackjack wel min of meer. Doel is om de dealer te verslaan door zo dicht mogelijk 21 punten te benaderen.  Maar er zijn verschillende strategieën mogelijk. Het Museum van de Speelkaart organiseert op deze Nacht van het Kempens Erfgoed een initiatie om het Blackjack-spel nieuw leven in te blazen.
Brouwerij Het Nest biedt die avond een proeverij van streekbieren aan. Het gamma bestaat uit de vijf bieren van de Grote Straat (SchuppenBoer, KlevereTien, HertenHeer, KoekeDam, SchuppenAas) en Pokerface. Je mag er zeker van zijn dat het een sfeervolle bedoening wordt!

• Vrijdag 20 oktober 2017 van 20 tot 24 uur
  • Reserveer je plaatsje vooraf via museum.speelkaart@turnhout.be
  • De proeverij is gratis. Als je dieper in het glas wil kijken, dien je te betalen voor bijkomende drankjes.

ATV maakte voor het programma '100 % Cultuur' een reportage over de Nacht van het Kempens Erfgoed.

Bieren Het Nest