Presentatie jeugdboek 'Oscar Cook'

Gezinnen worden op zondagvoormiddag 1 oktober in het Speelkaartenmuseum extra verwend met de presentatie van een nieuw jeugdboek. Eerder dit jaar publiceerde auteur Vera Van Renterghem het spannende eerste deel van de trilogie Oscar Cook ‘Buitengewone gebeurtenissen’. Intussen is ook deel twee klaar. Omdat speelkaarten een belangrijke rol spelen in dit verhaal, gaat de presentatie in Turnhout ...
6c3d895b-0533-4fce-9484-db9d3cf85b2a.jpeg Gezinnen worden op zondagvoormiddag 1 oktober in het Speelkaartenmuseum extra verwend met de presentatie van een nieuw jeugdboek. Eerder dit jaar publiceerde auteur Vera Van Renterghem het spannende eerste deel van de trilogie Oscar Cook ‘Buitengewone gebeurtenissen’.
Intussen is ook deel twee klaar.
Omdat speelkaarten een belangrijke rol spelen in dit verhaal, gaat de presentatie in Turnhout door, in het Museum van de Speelkaart!

Iedereen is welkom op deze lancering. Wat mag je verwachten die voormiddag? Uiteraard een voorleesmoment en signeersessie door de Vera Van Renterghem, een speciale Oscar-zoektocht en workshop voor kinderen, demonstraties op de historische drukpersen van het museum, en zelfs een waarzegster die met tarotkaarten aan de slag gaat! Tussendoor trakteert Uitgeverij Van Halewyck met heerlijke koffiekoekjes. Kortom, een ideale zondagochtendactiviteit voor het hele gezin.

Bron: UiTinVlaanderen.be

zondag 1 oktober 2017 van 10.30 tot 13 uur